Algemeene loon- en werkregeling voor de metaalbewerkers-scheepsherstellers der haven van Antwerpen afgesloten tusschen de Federatie der Scheepsherstellers van Antwerpen en de Provinciale Metaalbewerkersbond van Antwerpen (Antwerpen: Excelsior, 1937)
"Centrale der Metaalbewerkers van België Provinciale Afdeeling Antwerpen"