Modellering van de invloed van de bevolkingssamenstelling op de huisvesting - De Ryck, Gina (Antwerpen: UFSIA, 1990)
"Gina De Ryck Licentiaatsverhandeling, Toegepaste Economische Wetenschappen, UFSIA."