Federatie der Vakbonden van Midden- en Zuid West-Vlaanderen. Zedelijk verslag over... = Rapport moral de l'année... - Coole, Joseph (Kortrijk: federatie der Vakbonden van Midden- en Zuid-West-Vlaanderen)
"Jos. Coole"