fo003592: Piet Somers in zijn kantoor in het transporthuis - Van Camp-Totté
"Zwart-witfoto van Piet Somers in zijn kantoor in het transporthuis in Antwerpen. Opschrift achteraan: Schepen P. Somers the big chief. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"