pk001071: Pierre Vermeylen
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het portret van Piet Vermeylen, senator en gewezen minister. Tekst op keerzijde : De B.S.P. heeft het volk uit de ellende geholpen. Om verder op de weg van de voorspoed en de gelijkheid te gaan moeten onze instellingen hervormd worden. Het land lijdt niet aan te veel socialisme, maar aan te weinig socialisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"