af003616: En nu, de studentenvakbeweging. Vereniging Vlaamse Studenten - VVS-SVB; Debusschere, Stef
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Vereniging van Vlaamse Studenten-Studentenvakbeweging (VVS-SVB) voor ledenwerving. Tekst: En nu, de studentenvakbeweging. Vereniging Vlaamse Studenten. Ver. uitg.: S. Debusschere, A. Dansaertstraat 76, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"