ls000520: Paard met wagen - Wilchar
"Zie ook: sch000449 Linoleumsnede op bruin geprepareerd papier met de afbeelding van een paard met wagen tegen een achtergrond van rijhuizen. Op de wagen staat de tekst 'Pain'. Linksonder Wilchars merkteken, rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"