"Sexy Bexy" is nieuwe jonge leeuw in Kamer. Stijn Bex pleit voor mix van ervaring en jong geweld - Clotman, Dirk (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Dirk Clotman Fonds Suzan Daniel (FSD)"