af006262: Feest van de vrouwen tegen armoede en geweld/Fête des femmes contre la pauvreté et la violence - Socialistische Vrouwen (SV); Claes, Vera
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Vrouwen (SV) voor de Internationale Vrouwendag. Tekst: In het kader van de Internationale Vrouwendag/dans le cadre de la Journée Internationale des Femmes. Feest van de vrouwen tegen armoede en geweld/Fête des femmes contre la pauvreté et la violence. Dimanche/Zondag 5 mars/maart 2000, 14u. – 17u./14h. – 17h. Centre Culturel d’Auderghem/Cultureel Centrum Oudergem, Vorstlaan 183 Blvd du Souverain, 1160 Bruxelles/Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"