fo035206: Agalev/Groen - Deruyck, Bert
"Zwart-witfoto van Johan Malcorps en Raf Peeters te Hagen, in gesprek met Andreas Schultz (internationale secretaris van Die Grüne Partei van de DDR. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"