fo006798: Burgemeester Willem Eekelers - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van burgemeester Willem Eekelers in zijn kabinet op het stadhuis in Antwerpen, 5 december 1946. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"