af005677: Nacht tegen de atoomraketten - VAKA; CNAPD; Bogaert, André
"Affiche uitgegeven in 1981 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) en het Comité National d'Action pour la Paix et le Developpement (CNAPD) voor de kernstop. Afbeelding: een kernraket in een vuilnisbak met daarrond silhouetten van dansende mannen en vrouwen. Tekst: NACHT TEGEN DE ATOOMRAKETTEN. 23 OKTOBER 18.00 u. VORST NATIONAAL. JOHAN VERMINNEN. URBANUS. JO LEMAIRE plus FLOUZE. SCOOTER. CHRISTIANE STEFANSKI. PHILIPPE ANCIAUX. LAVVI EBBEL. JEAN-CLAUDE WATRIN. PAUL LOUKA. Kurt Van Eeghem. Nicola Donato. V.A.K.A. - C.N.A.P.D. KAARTEN 300 fr. VOORVERKOOP (cjp - ttt) 250 fr. VERKRIJGBAAR BIJ VAKA, Kloosterstraat 1, 2000 Antwerpen 03/232 53 81. WERELDWINKELS, VREDESCENTRA, PLATENWINKELS. verantwoordelijke uitgever: A. Bogaert, Kloosterstraat 1, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"