pk000267: 1. En grève. 2. Tes Père et Mère honoreras - Steinlen, Théophile Alexandre; Naudin, Bernard
"Prentbriefkaart in monochromie, voorstellend 1. politie die tegenover een groep stakers staat. 2. Een arm kind en een dronken vader. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"