647.443: Stukken betreffende een studiereis naar Israël op 05-18/04/1977 en deelname aan het Internationale Seminarie van het IFM op 10-17/10/1977 te Beit Berrl (Israël). - SKVV-afdeling Hoboken
"Collection: SKVV-afdeling Hoboken; Biografie: De lokale afdeling van het Socialistisch Kinder- en Valkenverbond (SKVV) in Hoboken was één van de actiefste in de provincie Antwerpen en met uitbreiding volledig Vlaanderen. Ze werd vermoedelijk in 1924 opgericht. Level of description: File; Series: 647: Archief van SKVV-afdeling Hoboken"