af007893: Boycot apartheid. Nieuwjaarsfeest 1986 - PVDA; AIB; Rode Jeugd; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA), de Anti-Imperialistische Bond (AIB) en de Rode Jeugd voor een nieuwjaarsfeest. Tekst: Boycot apartheid. Nieuwjaarsfeest 1986. 31 december - vanaf 21 uur. Centrum Ter Rivieren Frans Messingstraat Deurne. Muziek met Bula Sangoma en disco-bar, tentoonstelling Afrikaanse kunstenaars, koud buffet. Inkom: 150 fr. Scholieren - studenten - werklozen: 100 fr. Georganiseerd door PVDA - AIB - Rode Jeugd. V.u.: H. Verwimp, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"