Leren in een complexe feedbackrealiteit : een onderzoek naar de sociale dynamieken bij de implementatie van het pilootproject loopbaanoriëntatie in het Gentse onthaalbureau Kom-pas - Peleman, Marjolijn; Symons, Barbara
"door Marjolijn Peleman en Barbara Symons Diss. lic. vergelijkende cultuurwetenschappen. - Met bibliografie"