fo012193: Volkshuis in Nieuwpoort (1924)
"Zwart-witfoto van het volkshuis in de Kaaistraat in Nieuwpoort, 1924. Zicht op de voorgevel met aan het raam een affiche die de tentoonstelling van de coöperatie in Gent aankondigt. Opschrift op raam: Socialistisch Volkshuis. Een wagen van SM De Noordstar uit Oostende rijdt buiten. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"