fo017340: Friends of the Earth - Aungiira
"Kleurenfoto van de tiende verjaardag van de kernramp in Tsjernobyl die Friends of the Earth herdacht. Actievoerders plaatsen tientallen borden met geëvacueerde Oekraïnsche dorpen en steden. Kiev, Oekraïne, april 1996. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"