te002441: Joodse ster - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van zes Joden die elkaars hand vasthouden. Samen vormen ze een Joodse ster. In het midden staat een Arabier met de handen in de hoogte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"