332.00003: Nota - Vlaams 1 mei Komitee
"Collection: Vlaams 1 Mei komitee; Biografie: Het Vlaams 1 mei Komitee zette zich in voor de verdediging van de democratische vrijheden en de rechten van de arbeiders in Oost-Europa. Wellicht had het een communistische invalshoek. Level of description: Item; Series: 332: Archief van Vlaams 1 mei Komitee"