af003931: Feestviering „De Toekomst 60" - De Voorzorg; Socialistische Turnkring De Toekomst
"Affiche uitgegeven in 1957 door de Socialistische Turnkring De Toekomst voor hun 60-jarig bestaan. Tekst: Feestviering „De Toekomst 60. Voorzitter Inrichtend Comité: Fr. Detiège, Schepen en Volksvertegenwoordiger. Kringvoorzitter: J. Verboven, Provincie- en Gemeenteraadslid. Programma. Zaterdag 18 mei, te 15 uur: Gouwfeest voor Leerlingen - Turnwedstrijden. Feestterrein Van Kerckhovenstraat. Inkom: 5 fr. Zaterdag 18 mei, te 20 uur: Feestspel „De Toekomst 60 - Voor Wereldvrede”. Feestterrein Van Kerckhovenstraat. Inkom: 15 - 20 en 30 fr. Zondag 19 mei, te 15 uur: Massafeest - 3000 uitvoerders. Feestterrein Van Kerckhovenstraat. Algemene Inkom: 15 fr. Maandag 20 mei, te 20 uur: Grootse Bonte Avond - De beste Kleinkunstartisten (sic). Feestterrein Van Kerckhovenstraat. Inkom: 10 fr. Dinsdag 21 mei, te 20 uur: Gemengde Judoavond - Speciaal programma. Feestterein (sic) Van Kerckhovenstraat. Inkom: 5 fr. Woensdag 22 mei, te 19u30: Korfbalwedstrijd - Volleybalwedstrijd. Feestterrein Van Kerckhovenstraat. Inkom: 5 fr. Kaarten voor al deze Feestelijkheden zijn te bekomen: L. Harteel, Pesthofstraat 27; P. Smidts, Stuivenbergplein 3; J. Verboven, Stuivenbergplein 47; Lokaal «Sportvriend», Lge Scholierstr. 7; Lokaal «Palermo», Lange Beeldekensstr. 153; Lokaal «Toekomst», Stuivenbergplein 65, allen te Antwerpen. De opbrengst van deze feesten komen ten goede aan de Sociale Werken van de Socialistische Turnkring «De Toekomst». Poeders, Cachetten, Tabletten Dr Mann stillen alle pijnen. Druk. «De Voorzorg», Ossemarkt 25 - Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"