fo026489: Bedrijfsbezetting Continental Pharma Machelen 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een werknemer die het werk neer gelegd heeft, en barricade gemaakt voor de bedrijfsbezetting Continental Pharma Machelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"