Het Vlaamsch tooneel inzonderheid in de 19e eeuw, geschreven in opdracht van den Koninklijken Tooneelkring De Morgenstar van Brussel - Sabbe, Maurits; Monteyne, Lode; Coopman, Hendrik (Brussel: J. Colassin & Co., 1927)
"door Maurits Sabbe, Lode Monteyne en Hendrik Coopman Bibliotheek Camille HuysmansExemplaar nr. 2 van 10 exemplaren op Engels 'couché mat' genummerd van 1 tot 10, gesigneerd door de auteurs"