te002258: Gesticulerend uitleggen - van den Bergh, Jan
"Tekening van Jan van den Bergh. Illustratie verschenen in het Aktiedossier 11.11.11 1988. Tekening van een vrouw die gesticulerend haar uitleg doet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"