fo013761: Toespraak Jules De Coninck
"Zwart-witfoto van een toespraak van Jules Deconinck, vermoedelijk naar aanleiding van een staking van textielarbeiders. op de achtergrond zijn spandoeken te zien. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"