fo030939: Dagelijks leven in Vlaanderen; Jongeren, Jeugd, Vrije tijd - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van enkele kinderen die staan te praten. Hulst (Nederland), jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"