Centrale van het Antwerps Tram-, Buurtspoorweg-, en Autobuspersoneel : organisatie, problemen, financiën en evolutie van een onafhankelijke vakvereniging, van haar ontstaan tot Wereldoorlog [2] - Tas, Luk (Gent: Universiteit Gent, 1998)
"Licentiaatsverhandeling RUG ; Archief RUG Nieuwste Geschiedenis"