fo008788: Staking van de CMB in Luik
"Zwart-witfoto van een staking van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Luik tijdens de jaren 1960. Opschrift op draagborden: Providence - Mirox - A.M.S. - Les travailleurs des ACEC disent non au chômage. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"