af000700: Zie ginds komt het onrecht uit Azië weer aan - VVL BBDO; NCOS; De Witte, Jozef
"Affiche van VVL BBDO uitgegeven in 1998 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS). Tekst: Zie ginds komt het onrecht uit Azië weer aan. Prk 000-0000011-11. 11.11.11 vecht tegen onrecht. V.U.: Jozef De Witte, NCOS/11.11.11, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel. VVL/BBDO. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"