gou000607: Pont de la Tournelle - Wilchar
"Gouache op papier voorstellend Pont de la Tournelle. Deze brug verbindt het 4e arrondissement, ter hoogte van het Île Saint-Louis, met het 5e arrondissement bij de Quai de la Tournelle. Rechtsonder de titel 'Pont de la Tournelle' en gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"