pk001664: Nieuwjaarswens - FOS
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend mannen en vrouwen uit India met hoofddoeken. Gesigneerd door André Van Nieuwkerke, Vlaams Volksvertegenwoordiger. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"