fo030916: Dagelijks leven in Vlaanderen; Onderwijs - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een leerling aan het werk met een boormachine tijdens de les praktijk. College Dendermonde. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"