af015713: 11.11.11 eist: investeren in onafhankelijkheid - NCOS
"Affiche uitgegeven in 1988 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) om 0,7% van het bruto nationaal product (bnp) aan ontwikkelingssamenwerking te besteden. Tekst: 11.11.11 eist: investeren in onafhankelijkheid * minder handelsbelemmeringen * multi-vezel akkoord. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"