543.416: Dossiers betreffende het arrondissementeel actualiteitscongres van 6 oktober en het federaal administratief congres van 29 november - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"