Het communismus in zijne vroegere en latere vormen - Nolet de Brauwere van Steeland, J. ('s-Gravenhage: Susan, 1871)
"Dr. J. Nolet de Brauwere van Steeland Bibliotheek Camille HuysmansMet aantekeningen van Camille HuysmansHerkomst exemolaar: Stedelijke Volksbibliotheek van Antwerpen"