fo023371: Sint-Truiden, Racisme - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een actie met o.a. Magda Aelvoet (Agalev, Groen) tegen racisme in Sint-Truiden. Er wordt een spandoek omhoog gehouden tegen de gevel van een rijwoning met opschrift: Stop Racisme. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"