Een medisch standpunt [i.v.m. homoseksualiteit] - Lecourt, Marcelle (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Marcelle Lecourt Fonds Suzan Daniel (FSD)"