De slag om Warschau : Lenins mislukte aanval op Europa - Zamoyski, Adam (Amsterdam: Balans, 2009)
"Bibliotheek François VercammenOorspronkelijke titel: Warschau 1920. Lenin's failed conquest of Europa"