fo034638: Globe Aroma
"Kleurfoto van een zangkoor met buurtbewoners tijdens een wijkfeest in de sociale woonwijk Papevest (Brussel), georganiseerd door Globe Aroma, 2015-2017. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"