af001815: Cultuur eindigt waar racisme begint. Brieven aan Taranta-Babu van Nâzim Hikmet - Marcelis, Rob; Theater Zuidpool; Benoy, Peter
"Affiche van Rob Marcelis uitgegeven in 1993 door Theater Zuidpool voor de theatervoorstelling Brieven aan Taranta Babu. Tekst: Cultuur eindigt waar racisme begint. Brieven aan Taranta-Babu van Nâzim Hikmet Taranta-Babu'ya mektuplar. Regie: Annemarie Prins. Met: Lütfiye Polat - Dimitri Dupont. Een co-produktie met: Theater Zuidpool RVT. Met medewerking voor Nederland van Theater Ons. Met steun van de Koning Boudewijnstichting en het Koninklijk Commissariaat voor het Migrantenbeleid. Met medewerking van de Stad Antwerpen en het Fakkeltheater. Ontwerp: Rob Marcelis / X-oc. Foto: Sisa. VU: Peter Benoy, Beatrijslaan 37, 2050 Antwerpen. VVZ: art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"