Buitenlanders in de Belgische gevangenissen : knelpunten en mogelijke oplossingen : onderzoeksrapport 1 november 2003 - 31 januari 2004 - Snacken, Sonja; Keulen, Jan; Winkelmans, Leentje (Brussel: Koning Boudewijnstichting, 2004)
"promotor prof. dr. S. Snacken ; wetenschappelijk medewerkers Jan Keulen en Leentje Winkelmans"