fo013608: ACOD-betoging voor gepensioneerden in Leuven - Wolfs, A.
"Zwart-witfoto van een vakbondsmanifestatie voor gepensioneerden in Leuven, jaren 1930. Draagbord met opschrift: De ouden van dagen hebben recht op de vruchten van hun arbeid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"