Aspecten in verband met de kwalitatieve behoeften inzake volkshuisvesting : programmatische woningnormen, hun wenselijkheid en financiële haalbaarheid - Knops, Guido; Catteeuw, Antoon; Van den Broeck, Jef; Stalmans, Werner (Brussel: Koning Boudewijnstichting, 1985)
"Editor : Guido Knops ; auteur : Antoon Catteeuw, Jef Van den Broeck ; coördinator : Werner Stalmans"