fo021607: Studenten voeren actie tegen Coens - Rol
"Zwart-witfoto van studenten die actie voeren tegen het beleid van minister Coens, hoek Bagattenstraat en Sint-Pietersnieuwstraat in Gent, 14 oktober 1982. Draagborden en spandoeken met opschrift: Stedelijke normaalschool Gent solidair! - Koens wei hebt noot aan degelijk onderweis. Opschrift achteraan: Gent. Aktie studenten van de Rijksnormaalschool het Stedelijk Hoger Pedagogisch Instituut en de Stedelijke Sociale School tegen Coens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"