fo017519: Vrouwen, Thuiswerk - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een vrouw/moeder thuis aan het werk op de computer met een aantal kinderen rond haar. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"