af007083: Raketten in de opera!? - VAKA; Bracke, Peter (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) (Antwerpen) voor een politiek café. Afbeelding: tekening van een theaterdecor met in de kroonluchter een raket en op het podium een man aan een piano en een zangeres. Tekst: RAKETTEN IN DE OPERA!? POLITIEK KAFFEE VAKA. 14 MAART '87. OP ZATERDAGNAMIDDAG VAN 16u TOT 20u IN HET SALON VAN DE OPERA SCHOUWBURGSTRAAT - GENT. Met medewerking van: Jessie De caluwé, Hugo Van Dienderen, Felice Damiano, Brecht-Eislerkoor, Michel Verstraeten, Trio -Jazz- EN TAL VAN PERSONALITEITEN UIT DE POLITIEKE, KULTURELE, UNIVERSITAIRE EN SYNDIKALE WERELD. DEUREN: 15u30. INKOM: 100 fr. Ver. Uitg. Peter Bracke - Hoogstraat 9 Gent. vrij van zegel: art. 198 & 7. Reclametekst: EETHUIS OPEN VAN 11.30 TOT 14.30 VANAF 18 U GESLOTEN OP ZATERDAG EN ZONDAG TEL 091 23 09 92 VLIEBOUTER BURGSTRAAT 47 GENT. MARNIX De betere boekhandel Boekenfonds MARNIX nv Sint Pietersnieuwstraat 107 9000 Gent vormgeving Frank de Jonck. KAASMAKERIJ het hinkelspel coöperatieve vennootschap karal anteunisstraat 55b - 9000 gent telefoon (091) 24.20.96 goudse kaas bereid uit rauwe melk specialiteit kruidenkazen. spaar voor jezelf en voor anderen Gratis documentatie bij Netwerk 02-241.19.97 of in alle ASLK-kantoren krekelsparen JONGE INITIATIEVEN VOOR EEN BETERE SAMENLEVING NETWERK VLAANDEREN: Liedtstraat 27 1210 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"