fo012007: Koning Leopold III op bezoek in het sanatorium van Tombeek - Waro
"Zwart-witfoto van het bezoek van koning Leopold III aan het sanatorium van Tombeek (Prévoyance Sociale), 16 juni 1939. V.l.n.r. o.a. Henri Lemaire, Dr. Thijsbaert, Joseph Lemaire en koning Leopold III. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"