te004288: Schrikbeelden - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/01/18))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend Hitler met aan zijn zijde een mooi geklede vrouw (Mae West). Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 18 januari 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"