af016283: Opening 't Klokhuis - De Decker, Rufijn; 't Klokzjiël; De Decker, Rufijn
"Affiche van Rufijn De Decker uitgegeven in 1983 door maandblad 't Klokzjiël Ninove voor de opening van hun redactielokaal. Afbeelding: karikatuur van Jean Gol als bakker en Wilfried Martens als boer. Tekst: OPENING 't KLOKHUIS redaktielokaal 't KLOKZJIËL geraardsbergesestraat 27 ninove WITTE DONDERDAG vanaf 17u met TENTOONSTELLING • vlaamse stadskranten (free press) • persfoto's paul d'haese • cartoons rufijn. 31 maart - 10 april 1983. openingsuren dinsdag 10u - 13u, vrijdag 18u - 21u, zat. en zondag 15u - 18u. VERANTW. UITG. RUFIJN DE DECKER, F. TAVERNESTRAAT 23, 9400 NINOVE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"