fo027934: NCOS project 2337, Bouw van 3 dammen, India - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2337; Kleurenfoto, van de bouw van de Katukottai dam. NCOS project 2337, Bouw van 3 dammen, India, 1989-1994. Een realisatie van IVDP. Land/Regio: India; Code: INDIA; Projectnaam: Bouw van 3 dammen; Series: Projectnummer: 2337; Land/Regio: India; Code: INDIA; Projectnaam: Bouw van 3 dammen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"